MASTERCLASS!

masterclass 800x600

MASTERCLASS!

Na meer dan 1000 bedrijfsfilms voor de meest uiteenlopende bedrijven gemaakt te hebben, leert Pauline Teunissen je alle kneepjes van het vak. Zo kun jij ook als expert de beste videocontent voor jouw organisatie of opdrachtgever opleveren. Het spreekt vanzelf dat alle corona-maatregelen worden nageleefd.

Wie wat waar?

Oi, corona hielp de geplande Masterclass dagen een beetje om zeep. Maar er waren twee bedrijven bij wie we voor het personeel een eigen Masterclass verzorgden. Big fun! Nieuwe dagen zijn in de planning.

Locatie: Social Impact Factory Utrecht, pal naast Utrecht CS.Neem alvast een kijkje op de locatie. Kosten: € 595,00 ex btw, dit is inclusief koffie, thee, fris en een heerlijk uitgebreide lunch. Direct na je inschrijving volgt er een uitnodiging voor een video call, waarin we kennismaken en je meteen al een tip ontvangt waarmee je aan de slag kunt.

Voor wie?

Voor alle communicatie- en marketingprofessionals, loondienst of zzp. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van film/videocontent voor je organisatie of opdrachtgever en je wilt doeltreffend en creatief kwaliteitswerk opleveren waar de hele organisatie achter staat.

Wat leer je?

Hoe begin je? De basis ingrediënten voor de start van een doeltreffende film.
Wat kost een film? Waar moet je op letten bij een offerte aanvraag?
Hoe lang mag/moet een film eigenlijk duren?
Uhh, vloggen…. Valt dat ook onder video content voor bedrijven?
Wat een cameraman of productiebedrijf je niet vertelt. Maar jij nu wél weet.
Welke valkuilen zijn er en hoe voorkom je die?
Héél veel inspiratie, voorbeelden en out-of-the box ideeën.
Natuurlijk alle ruimte voor jouw cases en vragen.
We sluiten de dag af met de mogelijkheid om te netwerken, je ontvangt een certificaat van deelname.
And it will be fun!

Ná de Masterclass

Weet je voor elke organisatie, elk product of event de juiste video content te bedenken. Heb je out-of-the-box ideeën en weet je hoe je andere partijen meekrijgt om efficiënt een toffe film of videocontent te (laten) maken.

Inschrijven

Na inschrijving (zie de links bij de datum van jouw keuzen) ontvang je een uitnodiging voor de eerste video call (live en 1 op 1) met eerste inspirerende tip, alle gegevens die je nodig hebt voor de dag en natuurlijk een factuur voor je administratie. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Via Eventbrite kun je je inschrijven. Neem alvast een kijkje op de locatie.