BEDRIJFSFILMS

bedrijfsfilm 800x600

Meer dan 1.000 bedrijfsfilms!

En commercials. Al zo’n 1000 promofilms en commercials gemaakt. Voor o.a. Bovag, Kamer van Koophandel, verschillende gemeenten, het CAK, Intrakoop, ReumaZorg NL, Wikimedia, teveel om op te noemen. Super benieuwd wat ik voor jou mag maken. Graag denk ik met je mee. Wat boeit jouw kijker? Wie is jouw doelgroep en wat is je doel, waar scoor je mee?

Talenten

In al mijn filmjaren heb ik een groot netwerk opgebouwd van verschillende cameraprofessionals, editors, licht- en geluidmensen, studio’s, voice-overs, acteurs en alles wat je maar kan bedenken om te kunnen inzetten voor jouw filmproductie.

Wat kosttut?

En dan de vraag wat kosttut? Een film maken kost tussen de € 750 en € 7.500, afhankelijk van je wensen (wat kost een huis?). Tussen de € 1.500 en de € 3.000 kom je al een heel eind. Tenzij je er een Hollywood productie van wil maken. Ik werk met vooraf afgesproken vaste projectprijzen. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.We bedenken samen altijd iets pakkends waar je enthousiast van wordt. Vrijblijvend afspraak maken?

Zie bijvoorbeeld wat we maakten voor MCS of voor

Rotterdam Estate of zie andere voorbeelden op vimeo.